Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

COOL!

HEJ snyggingar! 

Som ni vet så har jag berättat tidigare om mitt senaste auktionsfynd i form utav denna lampan! Nu har jag äntligen fått den. Så COOL! Ända som är, är att den är väldigt bred ca 60cm tror jag den var, vilket jag inte tänkt på..haha! Så jag kunde inte ha den där jag tänkte. Just nu står den på köksön så fint! Men det är ju det som är snyggt med att den är så bred! Får se om jag kommer flytta den vad det lider.;) Tycker om känslan i lampan, känns verkligen att det är en gammal model! Från 60-talet är den och jag diggar verkligen känslan. Jag kanske är en 60-tals inredningstjej? Haha.;) Elagant är vad den är iallafall!:):) Nu är Bernard i full fart…han håller igång både mig och Johan när han drar fram överallt och ska bita på allt och hänga i byxbenen…haha! Måste ta över honom nu så får J vila ett tag.;) 

                                              XOXO

                                             Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej

  Var är det du har köpt alla dina tavlor som hänger i köket?

  Kram Maria

  Maria 2019-08-06 08:23:37
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   I Barcelona? ska göra ett jobb i nästa vecka med ett företag och kommer då tipsa om några härliga bilder du kan hitta där!

   Kram

   lovisaalcen 2019-08-08 16:59:04
   Svara

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!