Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Cool tänkte jag!

HEJ mina fina vänner!

Cool var precis det jag tänkte när jag igår sprang in i denna vasen! Va påväg ut från butiken men var tvungen att gå in igen..haha! Jag som redan var lite stressad men nöden har ingen lag!;) Gillade verkligen formen! Väldigt låg är den också, helt klart värd att stressa lite extra för.:) Hittade den hos HM home för er som gillade den.:) Detta blev ett lite snabbt inlägg då jag är påväg ut, men var tvungen att visa er.;) KRAM på er!! HAHA, såg nu att överskriften på mitt senaste inlägg var COOL….mycket som är coolt i mitt liv nu.;) Eller har jag dålig fantasi.;) 

                                                 XOXO 

                                                 Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!