Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Härligt med större!

HEJ bästa ni!

Som ni vet så tog jag saken i egna händer i höstas och gjorde ett eget glasbord till hallen.  I efterhand så har jag tyckt det var lite drygt  med en skiva i glad, blir ju att man lägger saker där hela tiden, en form av avlastningsbord (inte tänkt så, men SÅ blev det..haha) så jag putsar och putsar. Sen blev det lite litet. Skivan var 90cm. Så vi behövde något annat och med större skiva. SÅ det slutade med ett från samma märke som flera av våra andra bord och som jag verkligen är svag för. Knoll är det och en riktig klassiker, tulip med vit laminatskiva denna gång. 🙂 Det bästa är att det är 120cm! Perfekt storlek i våran stora hall! Vi hämtade bordet idag på em. Ska in med en annan matta så jag ska visa er bilder imorgon när jag fixat det.:)  

                                             XOXO

                                            Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!