Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min stora förebild!

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket min mamma betyder för mig, och idag fyller hon 60 år. Tänk så lyckligt lottade jag och mina 3 systrar är som har henne som mamma. Hon är den finaste människa jag vet. Skulle önska att alla barn i världen som behöver en mamma fick henne. Hon ser alla och är så omtänksam. Hon är så SMART också, jag är så otroligt stolt över henne och pappas framgångar och allt deras hårda jobb. Jag vill vara och bli precis som henne! Jag har skrivit det förr och gör det igen, hon är min STORA förebild i livet! Ser upp till henne så mycket. Det är mamma jag ringer när något inte går som jag tänkt, eller när något går precis som jag tänkt. Hon ska veta allt först! TACK vackra, bästa mamma för att du är precis den du är! Vad skulle jag göra utan dig? Hur skulle jag vara utan dig? Hur skulle jag klara livet utan dig? ÄLSKAR DIG SÅ!

 

 XOXO

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!