Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Högtflygande planer!

 

Det där med påskris hörrni, i mitt huvud har jag så högtflygande planer så ni anar inte..haha! Tycker inte det är för mycket att inspireras sikta på något likt bilderna ovan från Svenskt tenn och Royal Copenhagen. 😉 Ni förstår ju att det kommer se ut precis SÅ hos mig…eller inte…haha! 😉  Men vilken dröm det hade varit alltså! 🙂 SÅ…..frågan är hur jag ska ha det? Körsbärsris, magnoliakvistar? videkvistar? Blommor i riset? Fjädrar? Ägg? Frågorna är många! Hur ska ni ha det? Jag älskar verkligen julen & julgranen, påsken och påskriset! Känns som det kommer sluta ganska stilrent med något ris (helst som slår ut söta små blommor) och ett dussin ägg i det! 🙂 Men vad gör väl det, superfint ju! Det enklaste är oftast det bästa! Nedan ser ni bilder på några ris jag haft senaste åren.

XOXO

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!
    Du har så fina och inspirerande inlägg, och ni har ett jättefint boende.

    Carina Sätterlund 2019-04-09 19:25:16
    Svara

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!