Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Så får det bli!

Så får årets påskris se ut. 🙂 Det enda jag ev tänkte fylla på med i påskveckan är några påskliljor, helst vita, fast då heter dom inte påskliljor utan pingstliljor berättade mamma. 🙂 Hade jag då ingen aning om! Flera runda små Caraspedia, kallas även för ”Drumstick” på engelska. Dom ser ju verkligen ut precis som trumpinnar! 🙂  Riset är körsbärsris som kommer att slå ut små vita blommor, lite roligare än bara små gärna blad. Sen gör ju mina vackra ägg från Royal Copenhagen sitt! 🙂 Dom gör nästan hela riset! Oturligt nog så tappade jag ett ägg som gick i tusen bitar…väldigt tråkigt! Men så kan det gå. Trevlig lördag nu mina vänner!

 XOXO

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!