Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ett dansgolv!

Kvällar hemma är bra mysigt, eller vad säger ni? 🙂 Med lilla Bernard är det svårt med så mycket annat just nu eftersom han inte är helt rumsren än. 🙂 Som tur är, efter att vi sålde våran gigantiska soffa, så har vi ju ett form av dansgolv här hemma. 😉 (bild nedan) så där kan vi ta oss en svängom på lördagskvällarna tills något nytt spännande att sitta i kommit hit….! 😉 Längtar så, men i början på maj borde soffan vara här. Jag är en riktig soffmadame som min granne Lasse brukar säga..haha! Och det har han väl helt rätt i, jag älskar fina soffor! gärna lite coolare. Tycker att riktigt moderna soffor blir bäst hos oss i och med alla gamla detaljer vi har i huset. Det blir en fin kontrast! Som jag längtar efter att få visa er mig egen design, köp inte soffa innan maj! 😉  Tips från coachen! Nej nu blir det en dusch och sedan sängen!

 

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!