Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det bästa med mitt..

Det bästa med mitt..eller jag menar vårt hem..haha! Liiiiite mest mitt är det. 😉 ..nåväl det bästa ÄR helt klar våra vackra tak från byggåret! Sådana tak ser man inte nuförtiden. Väldigt tråkigt egentligen men det skulle ta för lång tid att göra sådana trätak (det har vi inte tid med..) sen skulle det kosta alltför mycket. Så glada att det var vackra tak redan när vi köpte vårt hem. 🙂 Taken var verkligen en starkt bidragande orsak till att vi köpte helt klart! 🙂 Tack för att man förr i tiden gjorde dessa, eller ja 1890 närmare bestämt, helt sjukt att det är 130 år när man tänker på det…. kvalitet var ordet!

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!