Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vrida tillbaka tiden…

 

Kan vi inte bara vrida tillbaka tiden ungefär en vecka! Då var vi hos min syster Lina i hennes fina sekelskifteslägenhet och åt en sååå god middag. 🙂 Hon gör så fint när folk ska komma, anstränger sig alltid och ser till att alla har det bra. Därför som jag och mopsarna ofta är där, eftersom vi blir bortskämda.. 😉 Sen har hon SÅ fint hemma! Så snyggt allt! Stilrent och genomtänkt. Var till henne i söndags då hon precis satt upp en ny ASSNYGG taklampa! To die for kan jag bara säga.. roligt med henne, vi bollar ofta idéer till hemmet med varandra. 🙂 Kanske jag och mopsarna borde höra av oss och gå till henne idag…. 😉

 

XOXO

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!