Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Blev kanon!

 

Blev kanon med min nyoljade trall! Tog ett tag bara….tre svängar..men men bra blev det. 🙂 Så tvättade jag lite utemöbler från förra året så dom blev fina. Vi väntar på lite nytt som borde komma i början på maj någon gång. Bla en loungegrupp, det saknade vi förra året, ett ställa att kunna sitta lite mjukare i och kunna t ex äta frukost eller ta en somrig fördrink innan maten. 🙂 Ett bra bubbelställe med andra ord. 😉 Ska visa er vad vi ska ha i ett annat inlägg här på bloggen. 🙂  Har ni börjat ta fram lite utemöbler? Vi har haft så otroligt varmt så vi var tvungna att börja ta fram lite förra veckan. Såå härlig att ta fram allt, sommar, sommar och SOMMAR! 🙂 Melker och Bernard låg som två små kungar i varsin fåtölj medans matte fixade. 🙂

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!