Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dags att fräscha till sig!

Så härligt att gå till en salong och fräscha på sig lite efter vintern. 🙂 Klippa håret och färga ögonbrynen lite. Jag har ganska mörka ögonbryn i mig själv men på sommaren måste jag alltid färga i lite, det bleks så. Vilket det redan hunnit göra då vi haft otroligt fina dagar! Klippning är också på sin plats, få bort dom slitna topparna. Färgar gör jag kanske max 1 gång per år om ens det, jag tycker om min naturliga hårfärg och lägger ibland bara i lite slingor i fram. När jag var yngre var jag superljus! Riktigt riktigt blond i hela håret. Men så tröttnade jag på att behöva färga utväxten hela tiden och lät min riktiga hårfärg få växa ut. 🙂 Betydligt bättre kvalite blev det på håret kan jag säga! Enda som är dumt är väl att håret är mycket mjukare utan mycket färg och slingor…vilket kan vara lite drygt ibland när man ska fixa det. Nedan sitter jag osminkad och lite småröd efter solen..(syns inte på bild men oj, oj! Tänk på att smörja er, solen är som starkast nu!)

XOXO

Ni kan ju ta en stund och titta på den OTROLIGT snygga soffan från salongen där jag går….jag tänkte att jag nästan skulle smyga med mig den hem men jag måste fila på en plan för att få ut den snyggt. 😉

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!