Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Världens viktigaste kväll!

 

 

Heej alla underbara följare! 🙂 för det är ni, utan alla er vore både mitt bloggande och instagram helt meningslöst!

Något annat som är helt underbart är Unicef och dess verksamhet! I tisdags så var jag och Johan på Unicef-galan, världens viktigaste kväll! Det är verkligen svårt att ta in allt som t ex att det finns massvis gatubarn som lever utan förändrar och tar hand om sina yngre syskon PÅ GATAN! Många är dessutom födda just där, på gatan! Eller att oändligt med barn växer upp i flyktingläger, som i vissa fall innehåller över 1 miljon människor utan t ex mediciner och alla nödvändigheter.

Det är svårt att förstå att det finns så många barn runt om i världen som lever utan självklarheter som skola och socialt skydd som vi här i Sverige. Försök ta in att är det ungefär 20 miljoner barn i världen som inte får grundvaccinerna!!! I de länder med högst barnadödlighet (med högst andel dödsfall hos barn under fem år) har bara hälften av barnen ett fullgott skydd mot de vanligaste barnsjukdomarna. Varje år dör cirka 1,5 miljoner barn av sjukdomar som enkelt kan förhindras genom vaccinationer!

För oss här i ett av världens tryggaste länder finns det så mycket självklarheter som gör att alla får en chans till ett bra liv och att barnen får vara just, BARN!

En extra ros till alla er som deltog och bidrog till att galan blev så bra som den blev och till alla nya världsföräldrar!

Till er som inte blivit det kan ni klicka HÄR!

Alla kronor räddar verkligen liv, 112 kr räcker exempelvis till 30 doser mässlingsvaccin! Alla bidrag ger Unicef chansen att göra det dom gör bäst!

 

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åhh såå fina ni är! Älskar din topp, var är den ifrån? ??

    Elin 2019-05-04 10:56:14
    Svara

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!