Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Allt ska bort!

 

YES, precis som ni läser…idag ska ALLT bort från undervåningen… 🙂 Ett underbart söndagsjobb..haha! 😉 Lite kul är det faktiskt, ska bli såå skönt att väntan  med golvslipningen äntligen är över! Får det gjort! Väldigt spännande! Få bort alla fula märken mm. Inte konstigt att det är märken eftersom att golvet legat över 100 år sedan! Bland annat så är det väl vår kungs skor som dansat några märken. 😉 Haha, nu tänker ni: jäklar vad hon ska skryta om det… haha! Men det hade ni också gjort. 😉 Kvinnan som bodde här för x antal år sedan var väldigt god vän med våran kung nämligen. Så det är hon i egen hög person som har berättat detta. Gävle var faktiskt förr i tiden en riktig rikemansstad, mycket tack vare hamnen och vattenförbindelserna. Roligt att veta va. 😉

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!