Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SÅ SJUKT!

 

Är verkligen helt överväldigad över hur bra våra golv kommer bli och vilken skillnad det kommer vara. 🙂 Jag hade ju såklart en bild i huvudet men nu när golvet är avslipat så är jag säker på att det verkligen kommer bli bra! 🙂 Körsbärsträet (de två infrästa ränderna i kanterna) kommer komma fram så fint nu också, de va sååå solblekta och syntes knappt på vissa ställen! Eftersom våra ekgolv är så ljusa i sig så väljer jag en ytbehandling som kommer vara matt och bevarar den naturliga färgen så gott det går. Så himla roligt att sliparna tycker vissa golv som är 10-20 år gamla kan vara mycket mer slitna och i sämre skick än vårat som är över 130!!! Helt sjukt att något som är så gammalt kan hålla så länge, men antar att man verkligen byggde med riktig kvalitet och idag konstaterade man dessutom att det är något så häftigt som svensk ek!!

Jag ska fasen bli golvslipare sa jag till Johan idag, tänk att få se sån här förändring varje dag! 🙂

 

Nedan bjuder jag på lite mer bilder, dock återstår ju såklart ytbehandling.

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!