Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Say hello to my little friend..

 

Jag visar än en gång min lekfulla sida i mitt hem med denna coola Björn! Den ikoniska Moschino-björnen lanserades av designern Jeremy Scott, som styrt modehuset Moschino 2013. Björnen har nu blivit en bordslampa för Kartell som ni ser! Jag tycker verkligen att man kan ha den lite överallt, vissa kan säkert tycka att den enbart borde stå i ett barnrum men det får stå för dom. Jag håller då inte med alls! Dålig fantasi kallas det. 😉 Den är sjukt häftig och passar mitt hem prefekt! Har sagt det förr och säger det igen, jag vill ha detaljer i mitt hem som folk hajar till på! 🙂 Denna kommer komma att bli, om den inte redan är en riktig klassiker! 😉

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kul tänkt! Tycker också att många ”barnprylar” är så fina att de kan vändas som dekoration! Jag bli glad av att titta!

    Britt-Marie 2019-07-31 07:56:18
    Svara

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!