Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En tung dag..

Innehåller #adlink

Idag har det varit en tung dag, en vecka sedan Melker somnade in. En vecka sen jag pussade på min goa lilla kille. Önskar såå att jag bara hade varit på semester i en vecka och varit ifrån honom pga det, och att jag skulle hämta hem honom idag…men  så är det inte hur mycket jag än vill. 🙁 Vaknade tidigt tidigt imorse och låg och tänkte massa. Tillslut var jag tvungen att gå upp en stund och sätta mig i soffan för att försöka andas. Ni vet när paniken väller över….paniken över att jag inte kan få tillbaka varken Moltas eller Melker. Dom som varit mitt liv i 12 år! Dom är inte hos mig längre. Det är så fruktansvärt overkligt!  Johan och Bernard låg kvar och sov så gott, skönt att jag inte väckte dom. Räcker med att jag inte kan sova. Gick tillbaka och la mig efter ett tag. Sen under dagen har jag bara varit hemma, orkade inte med något annat kände jag. Men alla tankar. Tur att jag kunde vara det. Jag och Bernard möblerade om lite. Vi tänkte ställa nya soffan på ett annat sätt så därför testar jag lite nu innan. 🙂 Bernard tycket att det blev kanon. 😉 Älskade lilla skit, utan honom nu vet jag inte vad jag skulle gjort. Så roligt att dag för dag lära känna honom. Nu ska jag lägga mig! Så trött efter denna tankerika dag.

 

PS: Ser ni min fina kruka på bordet. 😉 Den kan ni klicka er till HÄR!

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Lovisa!
  Jag vill bara säga att jag känner med dig. Det här med att skiljas åt från djur är bland det värsta som finns. Jag tog bort min 17 år gamla katt för snart 9 år sedan och än idag tänker jag på honom jättemycket. ? Det är en av anledningarna till att jag inte skaffar nya djur. För jag klarar inte av att skiljas från dom.

  Förresten, vet att du har skrivit ut färgkoden för väggen på din blogg tidigare men hittar inte det igen 🙁

  Ha en fin dag!
  Kram

  Elin 2019-05-21 08:17:24
  Svara

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!