Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Osminkad funkar ju också!

Bernard är en riktig lite goskille, när han inte är i något utav galen-timmarna som han får under en dag..haha! Då ska han bita överallt och dra fram som en liten kanonkula. Han ser så rolig ut då! Haha! 🙂 När jag ska sminka mig på mornarna vid bordet inne i vardagsrummet så slår det aldrig fel…då ska det bitas i fötterna. Spelar ingen roll vad jag ger honom för annan leksak…han ser bara mina fötter. MEN idag var han trött efter en lekdag hos min kusin Ida igår. När jag skulle sätta mig så kom han och ville sitta i mitt knä, sen somnade han där. Så då fick det vara så, han fick sova en stund och jag fick vänta med sminket. Osminkad funkar ju det med. 🙂 Jag hoppas, hoppas att min glas beställning kommer innan helgen!  Har beställt lite till vardagsrummet! Ska bli roligt att visa er. 🙂 Gäller bara att vi får ihop det och att det blir som jag tänkt..men med rätt inställning så får vi till det såklart! 😉

 

XOXO

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!