Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sommarväska!

 

En regnig lördag är det här hemma…tråkigt! Även fast att solen tittade fram en liiiten stund när jag skulle ta dessa bilder men nu är det gråa tillbaka igen.. 😐  Det enda som är bra med dåligt väder är att man får mycket gjort hemma. 🙂  Gå igenom garderoben ska jag göra, mycket jag inte använder. Sätta tillbaka lite tavlor efter att vi fixade golvet. Dom blev helt klara i fredags. Dammade mycket så jag tog bort tavlorna. Göra någon god mat och dricka lite bubbel på em! 🙂 En bra lördag ändå! Nu hoppas jag att att vädret vänder och att det blir kanonväder i sommar så att jag kan använda min nya väska som är ifrån NK med mina initialer. Måste ju va sol om den ska gå få gå ut! 😉

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!