Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Samma färg!?

Hej på er! 🙂

Som ni säkert noterat har jag nu flyttat ut soffan som tidigare stog här i mitt vardagsrum och nu väntar jag med spänning på att testa mig egendesignade soffa just här! 🙂 Jag tänkte mig att när det kommer en ny soffa så behöver man lite annat att ha i den som t ex kuddar och en eller flera plädar. Jag tog tag i saken och ordnade en superfin pläd och några kuddar från underbara Nina Kullberg! Vad tror ni, kommer soffan vara i samma färg? 😉

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!