Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hatar att vänta, men börjar bli bra på det..

 

Precis som många många andra (kan jag tänka mig)..så HATAR jag att vänta på saker! Känns som vi väntar på så mycket just nu. Soffan till vardagsrummet och även en lång skänk till samma rum. Därav står lampan på bordet som ni ser på bilderna..haha! Det är inte en ny styling jag gjort. 😉 Även fast att det faktiskt var ganska så mysigt. 🙂 JUST en sak till! En ny tv väntar vi på! Har väntat i 3 veckor nu då våran la av… 🙁 Det kan vara det tråkigaste att lägga pengar på! Men nu var vi tvungen, en tv måste man ju ha..haha! Så gjorde ju jag ett sånt jävla super-tvfynd så därav väntar vi. 🙂 Kunde ju köpt en som vi fick direkt men fröken fynd vill vänta. 😉 Johan bestämde av vi skulle ha en 65 tum nu när vi ändå skulle byta. Herregud så stort! Den får ju plats men ändå! Vad är det med karlar och storleken. 😉  Så väntan fortsätter! Den som väntar på något gott! 😉 I kvällsregnet igår åt vi gott och drack bubbel. 🙂  Vad gjorde ni på den röda dagen? 🙂 Bernard höll koll på oss från soffan. Så söt han är alltså! Såg en bild på Moltas som var ungefär lila gammal som B är nu och OJ så lika dom är! Kopior! Roligt att se hur Bernard kommer se ut som fullvuxen, om det kommer hålla i sig. 🙂

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!