Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vackraste jag sett!

 

Såg detta vackra porslin i en tidning hos våra grannar igår, så otroligt vackert! Kaprifol heter serien och jag blev sååå sugen på att börja samla på den. 🙂 Känns egentligen inte så ”Lovisig” men jag kan inte släppa den från mina tankar! Så jag ska nog till att börja med beställa några mat-tallrikar! 🙂 Kommer bli vackert på vårt ovala marmorbord! Lika ute under sommaren på dom vita utemöblerna. 🙂 Har ni något  porslin som ni samlar på? Jag har Royal Copenhagen också som jag samlar, men kan vara roligt med en till serie och som sagt så kan jag inte riktigt släppa denna!

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!