Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Efter en lång väntan! Har ni tittat?!

 

HERREGUD väntan är över!! I onsdags kom tredje säsongen av THE HANDMAID’S TALE!! Har ni tittat? Eller har ni missat detta? 🙂 OM ni har missat… se det! Såå spännande serie som man verkligen fastnar i! Jag har ännu inte sett dom 3 fösta avsnitten som ligger ute på säsong 3. Vet inte varför jag väntar och inte tittade direkt men på något sätt så måste det ses på det perfekta ögonblicket, jag får under inga omständigheter bli störd! Haha! Så J och B får göra något så jag kan titta i lugn och ro! 😉 Kanske ser jag första ikväll när dom lagt sig!

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!