Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det är längden som gör det!

 

En 5 meter låååång skänk i glas står nu så fint i vårat vardagsrum! 🙂 Fick för mig att jag ville ha något längs hela den väggen där den står. MEN jag ville inte täcka så mycket utav våran vackra väggpanel från 1890. Så då kom jag på denna idén och beställde glas. 🙂 Låg ville jag ha den då jag både tycker det är snyggt men också läckert när det låga ger känslan av ännu högre i tak! 🙂  Jag blev helnöjd, Johan också. 🙂 COOLT när den sträcker sig nästan över hela väggen! 🙂 Tog en stund att sätta ihop den för oss på em men som sagt nu står den så fint! Stylat är det ännu inte, vi bara ställde upp lite men det får jag ta tag i imorgon, måste fortsätta titta serie nu ju! Hoppas att ni gillade min idé!

 

 

 

XOXO

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!