Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

För jäkla cool är vad den är!

 

 

Lampan som jag väntat på lääänge, 8 veckor närmare bestämt. Jag fyller år om en vecka så en tidig födelsedagspresent. 🙂 Tycker den är för jäkla cool. ”Armen” på den eller vad man nu ska säga kan man vrida runt. Så antingen får man den precis över plattan som den står på eller helt utanför. 🙂 Visar bilder på det nedan. Jag gillar den bäst utanför! 🙂 Vad tycker ni om den? Inte så ofta man ser den faktiskt, konstigt då jag tycker den är väldigt fint! Från Oluce är den. NÄ nu måste jag börja jobba! 🙂 Hörs kompisar!

 

 

 

XOXO

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!