Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Finaste jag sett!

 

Min födelsedagsballong som ni ser på bilderna är helt klart den finaste ballongen jag sett! 🙂  SÅ himla fin! Skulle vilja ha den i mitt hem alltid! Men tyvärr så går inte det. 🙁 Så jag får njuta mycket av den nu. Den har redan stått en dag extra, får se om den är fin imorgon också! I måndags fyllde jag år och blev ordentligt firad. Lyckligt lottad som har min fina familj! Johan tassade runt mig hela dagen och servade..haha! Det märktes att det var min dag med andra ord. 😉 SNART midsommar kompisar! Sjukt ju!! Men mysigt ska det bli. 🙂

 

 

XOXO

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!