Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det där med vad man sover i..

Det där med sängkläder alltså..det är roligt att byta lite men jag vill ändå att det ska vara stilrent. Inte massa färger. I ett sovrum vill jag att det ska vara en ljuvlig och harmonisk känsla. Vitt, vitt och vitt kör jag oftast på. Känns sådär härligt hotelligt och fräscht! Men ibland vill man ha något annat. Men vad? 🙂 ÄLSKAR mina sängkläder i en lite mera persikofärgad nyans (på bilden längst mer ser ni dom) där ser dom lite rosa ut men jag tycker inte att dom är det riktigt. 🙂 Fina ljusbeige sängkläder vore fint! Inte linne, det är inte min grej med det där lite skrynkliga. Jag stryker alltid mina sängkläder när jag bäddar rent..haha! Säkert inte jättemånga som gör det, men jag tycker om när dom blir sådär krispiga och härliga. Så då förstår ni att linne inte är min grej. Men på ett annat ställe kan det vara superfint! Så har ni tips på fina ljusbeige sängkläder hojta till! Likaså ska jag göra om jag hittar! 😉 Så vad har vi mera? Inte för mörka, ljusgrått..det kan vara fint. 🙂 Vita med en fin rand runt är tjusigt! Ska sätta mig och leta på lite fina någon dag och visa er! Helt klart! 😉

 

XOXO

 

 

 

[Bild 1: Hästens , Bild 2: Pinterest, Bild 3: IKEA, Bild 4: Hästens]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!