Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Är dessa dom sista..

Är dessa pioner dom sista för i år som jag fick med mig från Forsbergs blommor igår? Detta var sorten som byter skepnad, den är mörkrosa blir sedan ljusrosa och till sist gul i slutet. 🙂 Kommer kännas som flera buketter i en! 😉 Ifall det är sista pionerna så ska jag njuta av dom till MAX. 😉 Idag ska jag till min bästa syster Lina som fyller år! YEEY! Party, party! Haha! Vi kommer förmodligen äta något väldigt gott som man alltid gör där, och umgås med familjen. 🙂 Bernard ska åka och köpa en fluga som han tänkte ha på sig. Ska man på fest så ska man! 🙂 Vad ska ni göra denna lördag snyggingar? 🙂 Hoppas att eran dag blir bra iallafall! 🙂

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!