Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina senaste fynd!

 

Japp, över ser ni mitt senaste fynd i form av Plopp Stool som är designad av Oskar Zieta för HAY design. 🙂 Pallen är en gammal (iaf 20 år) designklassiker som inte längre görs. Har haft koll på denna ett tag och igår sprang jag över hela 2 st! 🙂  Ni ser att pallen ser uppblåst ut! Väldigt cool! 🙂 Fast den är i metall såklart. 😉  En rolig detalj! Den är även skön att sitta på! Den är formad i sitsen och passar iallafall min rumpa perfekt! 😉 Glad som sjutton är jag över dessa! En ska nog stå i hallen och den andra vet jag inte. Den som lever får se vad det blir av den! 😉 Nu ska jag fortsätta med mina projekt här hemma! Full fart är det. 🙂 

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!