Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stor och såå fin!

 

Jajamän, nu har jag fyndat igen på semestern. 🙂 Bästa med dåligt väder som vi haft är att jag har gjort roliga fynd! Så jag har packat in familjen i bilen för att åka och hämta grejer lite titt som tätt! 🙂 Denna gång  packade jag in Johan, mamma ,pappa  och Bernard i  pappas bil för att hämta denna klassiska sputnik lampa från 1950-talet. 🙂  Denna ska sitta i sovrummet nere. Började sätta upp den idag men så blev det så fint väder så jag åkte till stugan istället. Gäller att passa på!:)

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej,
    Vad fint du har det hemma! Men vad hande med nya soffan som du designat?

    Carolina 2019-07-20 10:53:55
    Svara

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!