Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tänk att ÄNTLIGEN kom den!

Hej kompisar! 🙂

Tänk att ÄNTLIGEN kom min egendesignade soffa! Så härligt härligt och snaaart kommer ni få se den och även kunna beställa ert exemplar! 🙂 (finns en liten sneak peak bild i flödet nedan på den som ni får hålla till godo med så länge 😉  För ett par dagar sedan fick jag hem den och igår hade jag en fotograf vid namn Alexander Lindström här för att ta bilder på den. Grym var han! Vi förstod varandra så bra. 🙂 Så skönt, allt blir så mycket lättare när man hittat en fotograf som vet vad han gör! Han har tagit mycket bilder på Johan i Brynäströjan så det var J som tipsade mig om honom och OM jag är glad för det. 🙂  Bernard charmade in sig hos Alexander så han gick härifrån och ville köpa mops..haha! Såklart han vill för våran Bernard är världens bästa och roligaste hund ju! 😉 Sen på kvällen kom mina föräldrar och tittade på min soffa, dom tyckte den var väldigt, väldigt fin så det var roligt! 🙂 Så sen passade vi på att grilla lite med dom också då vädret var så fint. 🙂

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!