Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En perfekt stor..

Hej snyggingar!

Japp, jag har hittat en prefekt STOR tavla att ha över sängen uppe i sovrummet. 🙂 Vi ska precis till att börja måla där så jag visar er sen när det är klart. 🙂 Roligare när den sitter uppe ju! 🙂 Coolt med stora tavlor tycker jag och vi som har 5m i takhöjd så kan många tavlor se såååå fjuttiga ut. Så jag måste nästan ha större tavlor lite överallt men svårt att hitta ju! Så kom gärna med tips om ni har några! 🙂 Tar mer än gärna emot!

 

 

XOXO

 

Bilder nedan från Pinterest.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!