Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Glas, glas och glas!

HEJ snyggingar!

Lite nytt till denna String-klassiker som jag verkligen gillar! 🙂 Den finns nu alltså även med glashyllor! Det var min mamma som sa det till mig när vi var i stugan sist. 🙂 Första känslan jag fick var att jag ville ha den i ett badrum, snyggt det skulle vara! Tyvärr har vi inte plats. Hoppas, hoppas att dom gör glashyllor till dom andra string delarna och inte bara pockethyllan som finns nu. Vi får vänta och se. 😉 Vi har ett stort stringsystem som jag funderar på att sätta på vinden sen. Gillar den mycket! Hoppas den får plats. 🙂 Hörs snart igen kompisar!

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag älskar verkligen din stil och undrar om du kan ge tips på nåt bra soffbord? Eller åtminstone vad man ska satsa på just nu? Marmor? Glas? Trä? Lågt? Högt? Runt? Fyrkantigt? Jag är lite lost känner jag och tänkte att ”Lovisa har bra koll, hon kan säkert hjälpa!” 😃

  Malin 2019-08-07 21:48:33
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Jag tycker du skall vänta och se om det kommer ett soffbord från NÒRE, men har du inte tid så hade jag satsat på något med glas! 🙂

   Kram

   lovisaalcen 2019-08-23 16:44:51
   Svara

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!