Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vad i h*****e!

Tja kompisar! 🙂 Här ser ni mitt och Bernards senaste köp! En giraff! En gigantisk sådan. 😉 Klart Bernard ska ha en sån stå bredvid sin hundbädd tänkte jag när jag såg den på hm home igår. 🙂 Uppe i sovrummet kommer den stå så fint. Just nu använder Berra den att jucka på….det var inget jag tänkt att det skulle användas till…! Massa barnförbjudet! Bernard har nu blivit könsmogen så det hör väl till..haha! Bättre att han juckar på den istället för på folk får jag tänka! 😉 Johan skrattade och sa: Vad i h*****e har ni köpt! När vi kom hem med den, haha! Ser ju lite roligt ut med Bernard och giraffen!

 

 

XOXO

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!