Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NÒRE

 

Hej alla! 🙂

Jag hoppas att det inte undgått någon att min helt egna inredningsserie NÒRE nu äntligen lanserats. Det är såå himla roligt att få vara med och skapa sitt eget och tack HEMDESIGNERS för att ni verkligen ser till så att ”inget är ett problem” vilka krav jag än har! 🙂

Jag hoppas ni varit in och kollat första produkten som är modulsoffan ”Eleonore”. Jag vill att allt ska andas elegans och att det ska hjälpa er miljö till nästa nivå av trivselkänsla och ”lyx”. Jag är supertaggad på att berätta om nästa grej som jag tror också kommer sätta en liten ny trend precis som Eleonore! 🙂

Även fast man själv är övertygad så är det alltid häftigt när första beställningarna kommit in! Sen är jag så lyckligt lottad som har en liten familj i form av Johan och Bernard som alltid tror på mig och mina idéer! Mitt STÖRSTA fan är Johan min älskade man. Tack för att du finns och hjälper mig!

 

 

XOXO

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!