Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det där med……

HEJ kompisar!

Hoppas att ni alla mår kalasbra och haft en skön helg! 🙂 Varmt och skönt har vi haft, säkert ni också! MEN en sak som jag gjorde nu i helgen var att jag tagit bort alla mina blommor ute på baksidan. Dom såg så dassiga ut i färgen (ni vet när bladen går åt det gula hållet istället för gröna…) och blommorna var inte så fina längre. Nu orkar jag inte se det mer. När Johan klippte gräset så slängde jag allt. Så nu står mina krukor med endast jord. Väldigt snyggt…. Frågan nu är vad jag ska sätta för nytt? Lite sensommarblommor lär det ju bli. Jag är ingen som älskar att fixa blommor ute så jag vill nog gärna sätta något som håller höst/vinter. Självklart kan jag ju byta ut någon blomma men helst inte alla.  Ljung känns tråkigt att ha redan nu..någon i vitt kanske! Dom är ju tåliga också iofs.. Cyklamen kanske? I vitt? Skulle kunna vara något. Lite grönt vill jag ju också ha. Murgröna är tåligt! Nedan ser ni lite bilder, något sådant skulle väl kunna gå. Jag får åka till en blomsterhandel och titta vad som finns. MEN kom gärna med tips! Då blir jag väldigt glad om ni hjälper en stackare utan gröna fingrar. 😉

 

 

XOXO

 

 

 

 

 

Bilder från: Blomsterfrämjandet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!