Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Som jag längtat!

 

HEJ vänner!

I morgon kommer en såå fin tavla som jag väntat och längtat efter. 🙂 Yeeeey!! En fantastisk kvinnlig konstnär som korsade min väg. Den vackraste konsten ska få pryda mitt hem. 🙂 Svårt med tavlor/konst  på väggarna tycker jag, inte ofta man hittar något som faller en i smaken, så när man väl gör det blir man ju bara så glad. Har skrivit det förr, det är svårt för oss med så högt i tak med för små tavlor. Sen är ju jag av den sorten som tycker om färre och större tavlor. 🙂 Större tavlor ger ett lugnare intryck tycker jag. 🙂 Ska visa er bilder så fort jag kan! 🙂 En underbar färgklick är vad som kommer komma hem till mig! 🙂 Underbart ju i vårt gråa avskalade hem! 😉

 

XOXO

 

Bilder: VONESSENDESIGN

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!