Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Så blev det!!

Såhär blev det mina vänner! Vad tycks? 🙂 Var rädd att det skulle kännas omodernt men det gör det verkligen inte enligt mig. 🙂 Känns som det tillslut händer något roligt i denna genomgången. 🙂 Har varit så tråkigt. Tapeten är en William Morris, glad att jag hittade denna. Letade sååå länge utan att hitta och tillslut dök denna upp. 🙂 Johan tyckte nog att det blev bättre än mig, han kunde inte sluta säga det igår. Så det känns kul!

 

 

XOXO

 

Lovisa

 

 

Vi måste verkligen ta tag i en till vinhylla snarast….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!