Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ni MÅSTE lära er!

 

HEJ snyggingar!

Ännu ett FYND har jag gjort! Fåtöljen på bilden ovan. 🙂  En Wassily i grått skinn. Denna snygging hittade jag på blocket! Till pangpris! Säkert mååånga som tror att jag alltid köper nytt men nejnej! Här ser ni auktions och blocketdrottningen. 😉 Auktioner är ändå bäst! Såå mycket roligt som man kan få till bra pris! 🙂 Denna tänkte jag skulle stå i hallen, men vi får väl se när den kommer. Kanske ångrar mig då och typ vill ha den i vardagsrummet. Har en förmåga att ställa allt nytt där ett tag..haha! Där är vi ju oftast så då kan jag vila ögonen på mina fynd. 😉 MEN kompisar ni måååste prova auktioner, vet att många är lite rädda för det. Men lova mig att testa! Roligt ju! Nästa vecka kommer nya fåtöljen så då får ni se mera. 🙂 Mera bilder på denna snygga fåtölj nedan.

 

 

XOXO

 

 

(Bilder från pinterest)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!