Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Allt började med den lilla..

Hej bästa och finaste följare! 🙂

Jag har egentligen inte gillat denna lampa från FLOS….vet inte varför, den har bara inte fallit mig i smaken. Tills jag helt plötsligt såg den lilla modellen framför mig uppe i sovrummet till min sängram. Kände att dom två ihop skulle passa snyggt. Så jag beställde den lilla lampan för att känna mig för lite, och direkt när jag fick hem den kände jag att jag verkligen gillade den! Har sett den massa gånger hos folk, jag som är lampnörd ser ju bara lamorna hos folk. 😉 Kände att jag var tvungen att titta upp när lampan gjordes! Och vad ser jag , på just 60-talet som jag älskar! 60-tals interiör verkar vara min melodi! Kanske inte det färgglada 60-talet men formerna som användes, i lite mera dova färger. 🙂 Det var ett coolt årtionde med dess former! Även en bit in på 70! Så när jag sedan hittade den stora till billigt pris slog jag till! 😉  Så nu står den så fint här! Blev glatt överraskad över hur STOR den var! Men som min syster Lina brukar säga: Du ska ju ha allt stort du… haha! Hur man nu ska tolka det. Ska göra ett inlägg med 60-tals design så ni förstår vad jag menar! Å även berätta vad jag är ute efter härnäst!

XOXO

 

Lovisa

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!