Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vår hemma!

Yes mina vänner, nu känns det vårlikt hemma hos oss. Iallafall i blomsterväg! Tänk så mycket blommor gör i ett hem. 🙂 Jag känner mig piggare med blommor som är våriga hemma. Känslan av att det faktiskt blir ljusare och ljusare blir starkare. 🙂 Jag var igår och skulle titta på lite nya gröna växter efter julblommorna jag haft men jag hittade inte ett dugg….det var fortsatt mycket julblommor. Sen var resten inte roligt alls. Lite ”coolare” spretiga gröna växter ville jag ha, och då menar jag inte en ormbunke som faktiskt fanns..nä något annat ville jag ha. Jag får helt enkelt vänta någon vecka till och åka & titta igen! 🙂  Har ni några förslag på coola växter? Jag är ju en cool tjej som måste ha coola växter. Haha! Coolt är ju ändå coolt.;)

 

XOXO

 

Lovisa

 

 

 

 

 

Tycker dessa papegojtulpaner är så fina med sina lite skrynkliga blad.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!