Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dolly medans jag småäter!

Hur kan det vara så gott att småäta medans maten man ska äta lagas, medans kan känner doften utav god mat så vill man samtidigt äta lite annat mums! 🙂 Johan lagade inbakad kotlett med ”sötpotatismynt” och under tiden blev det lite brieost och lufttorkad skinka. 🙂 Bernard fick smaka lite skinka och blev som galen! MUMS va gott det var tyckte han. Efter några provsmak så fick han sitt eget godis. Självklart ska alla i familjen få gott! Har jag alltid varit noga med. 🙂  Till detta mys så spelade jag Dolly Parton som jag börjat lyssna på mycket. Så bra låtar. 🙂  En favvolåt  är The Grass Is Blue. Lyssna på den vettja!

 

XOXO

 

 

Lovisa

 

 

Snälla, snälla matte kan jag få smaka en gång till….

NU ger du mig!!

Såklart fick den lilla skiten smaka allt för mycket och fick som han ville..(dessa mopsögon..)

Tillslut somnade den lilla terroristen! 😉

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!