Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Inte Teddy vi körde Bouclé!

Trevlig fredag mina vänner!! 🙂
Vi har en fredagskväll och en hel helg framför oss hörrni! Härligt. 🙂 Jag får mycket frågor ang tyget på en utav mina fåtöljer som jag har hemma, alltså fåtöljen GULL som är med i min möbelserie NÒRE hos Hemdesigners. Den ljusa fåtöljen som just nu står i sovrummet, det är tyget på den som många frågar om det är Teddy Bear tyg, å NEJ det är det inte. Vi valde ett annat väldigt klassiskt tyg på min fåtölj. Ett tyg som funnits väldigt länge, kanske hade din mamma eller mormor  kanske en kappa i Bouclé-tyg.:) Det är ett väldigt elegant tyg som oftast längre tillbaka (även nu med men inte på samma sätt) användes till tjusigare plagg. 🙂 Hos tjusigare damer användes det flitigt. SÅ vi valde att ta tillbaka detta tyget och sätta det på en utav mina GULL-fåtöljer, (Finns förövrigt MASSOR av tyger att välja mellan ) vi tyckte det kändes bra att visa upp första fåtöljen på detta viset. 🙂 Visst blev det bra! 🙂
XOXO
Lovisa
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!