Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu ska dom upp!

Hej kompisar! 🙂

Lite skillnad på vardagsrummet va? 🙂 Kul att så många utav er tyckte att det blev fint, det glädjer mig. 🙂 Känns så stort! Alltid roligt med lite förändring. Nu kommer det bli ännu bättre när tavlorna ska upp igen. Bla den finaste tavlan jag äger och det finaste konstverket jag äger som Sabina Von Essen gjort. Kommer bli så fin till dom vita väggarna. Den kommer komma fram ännu bättre! Så nu ska jag hämta stegen och sätta igång. 🙂 Trevlig kväll mina vänner!

 

XOXO

 

Lovisa

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!