Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gör om gör RÄTT!!!

Jaaaa ni mina vänner, ni förstår kanske på första bilden vad jag håller på med..haha! Yesbox, det ska bli en annan färg i v-rummet… Det målades vitt för ett par veckor sedan och jag har efter känt att det inte blev som jag tänkte mig. Tycker vitt är så fint hos andra och bilder som inspirerade mig men det blev inte rätt hos mig.. jag trivdes helt enkelt inte! Kan vara det mest korkade jag gjort men som min kloka mamma sa: Hur ska man veta om det blir bra innan men testat Lovisa.. så sant som det är sagt! Sååå nu försöker jag få till den perfekta ljusa färgen tillsammans med Simon och kollegorna på Färgton/Nordsjö i Gävle! Dom är så duktiga och hjälper mig. 🙂 Vi har testat lite olika nyanser och blandningar och nu är jag nog helt klar med vilken det blir. 🙂 Så det ska målas i veckan. 🙂 Hoppas för guds skull att detta nu blir bra! 🙂 Annars får jag nog bo i förrådet..haha! Ibland gör man korkade saker, detta kanske är bland det mest korkade jag gjort hittills eller beror kanske  på vem man frågar. 😉

 

XOXO

 

Lovisa

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!