Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Den var fin…å den.. Å DEN!!

HEJ Kompisar!! 🙂

I fredags var jag en sväng på Stockholm Furniture Fair och besökte bla Classic Collection. 🙂 Alltid så roligt att träffa dom och se alla nyheter!  SÅ mycket fint har dom, man vet inte vart man ska börja titta i deras monter. Jag gick hela tiden: titta på denna och denna och den hääär så! Haha! Tänk om jag kunnat förminska hela deras monter som i Nils Karlsson pyssling och lagt den i fickan för att sedan säga tjillivippen hemma och allt blev stort igen. MEN tyvärr så kan man göra sådant endast i sagorna. Kände verkligen att jag ville ha VÅR när jag besökte dom! Ljusa härliga färger i olika kombinationer. 🙂 Nedan ser ni ett axplock från det dom hade. 🙂

 

Titta såååååå coola! Jag har björnen längst åt höger hemma som dörrmatta och jag älskar den! Skulle helt klart kunna tänka mig elefanten i badrummet! Dom passar ju både i hall, badrum och varför inte barnrummet! Jag vet att våra grannar har en i deras kök! 🙂

 

Ser ni mattorna som hänger?! Den till vänster bla, den var ännu finare i verkligheten! Mönstret gillade jag skarpt! Tänk så fint i en hall eller v-rum! 🙂 Båda vit/beiga mattorna var så snygga också…haha!

Denna kudden nu till våren hörrni! 🙂

Tänk denna mattan i ett barnrum! Haha, så göllig!

Denna mattan kunde man ha ute. 🙂 Fransarna var verkligen en snygg detalj tycker jag!

 

 

 

 

 

Titta in denna mattan……wow så häftig! Massa färger men ändå harmonisk med dom valda naturliga färgerna i den. Vacker!

 

Ja detta var bara ett litet axplock utav vad dom har, ni måste titta in dom! Hoppas att ni blev lika inspirerade som jag. 😉

 

 

XOXO

 

Lovisa

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!