Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vad tror ni?!?!

SÅ mina vänner, VAD tror ni?! 🙂 Jag känner att detta kommer bli så coolt och snyggt! Som jag skrivit innan så är detta rum så stort så det kände tråkigt att inte utnyttja all space i och med takhöjden osv. Det kommer alltså bli två rum och över dom ett loft. 🙂 Så i rummen under blir det ett sovrum och en walk in closet. Över är vi lite oense än så länge.. Vad skulle ni gjort på loftet? 🙂  Nedan ser ni även lite bilder på den fina ”snart klara” svängda trappen! Den kommer bli ungefär som våran andra trapp. 🙂 Som sagt, kom gärna med idéer om loftet. 🙂

 

 

XOXO

 

Lovisa

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!