Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Finare sommardetalj får man leta efter!!

I samarbete med Newport

HEJ kompisar!! 🙂

Meeeeen har ni sett min fina Adèle korall i vitt från Newport Home!! Detta är en hel kollektion av koraller som är framtagna med inspiration från ön Bora Bora i Franska Polynesien. 🙂 Så det finns massor av olika modeller! Denna på bilden föll mig verkligen i smaken. Jag som inte har gröna fingrar för fem öre, det mesta grönt hemma dö,  tänkte att jag kunde ha denna i ett fönster istället för en växt! Coolt och fint på samma gång. 😉 Just nu har Newport Home ANNIVERSARY SALE med 20-70% rabatt på utvalda bästsäljare!  Så denna korall och mer härliga produkter hittar ni där just nu, endast dagen ut! Så passa på!

Detta erbjudande har dom för att fira fem framgångsrika år online! 🙂 GRATTIS TILL ER BÄSTA Newport! (Kampanjen slutar söndag 14/6 kl. 00:00)

 

XOXO

 

 

Lovisa

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!