Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Så snygga kuddar och mattor!!

HEJ KOMPISAR!!

Hoppas att ni mår bra, här är det prima ballerina! Ännu bättre blev det när jag fick hem en helt underbar matta från Chhatwal & Jonsson! 🙂 Färgen och mönstret på den blev perfekt i våran hall! Det är lite smått jobbigt när man får hem en matta i detta fall som man känner att man vill ha överallt…haha! Den är så mjuk och gosig! Bernard älskar den kan jag säga! 😉 Här hittar ni denna men även flera mattor från detta underbara märke!

 

Som ni ser nedan har jag även lite nya supermysiga och snygga kuddar i soffan! Färgerna blev precis som jag tänkte mig. Gult och beige i en härlig harmoni! Den beiga kudden är hela 50×90 i storleken! Kan ni fatta så härlig!! 🙂 Hos Chhatwal & Jonsson hittar ni även dessa kuddar plus massor av andra fodral! Är även sååå sugen på kuddar från dom till soffan uppe på loftet i någon mera härlig färg, lite olika mönster och former. Grönt kanske? Plus någon mera färg….typ! Här hittar ni dessa fodral som jag har plus massa flera snygga kuddar. 🙂 Ska själv in och titta igen nu! 😉

 

 

XOXO

 

 

Lovisa

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!